Ülést tartott a LIGA Tanács

2024. április 29. 16:21
2024. április 25-én ülést tartott a LIGA Tanács Budapesten. A tagszervezetek küldöttei elfogadták a LIGA Szakszervezetek Elnökségének a szervezet 2023. évi tevékenységéről és pénzügyeiről szóló beszámolóját, valamint 2024. évi pénzügyi tervét. 
Ülést tartott a LIGA Tanács
A LIGA Szakszervezetek társelnöke, Czövek János levezető elnökletével megtartott LIGA Tanács ülés elfogadta a LIGA Szakszervezetek 2023. évi tevékenységéről szóló beszámolóját
Ülést tartott a LIGA Tanács
(ezt dr. Mészáros Melinda elnök terjesztette a testület elé), valamint a szervezet 2023. évi pénzügyi beszámolóját és a 2024. évi pénzügyi tervét (Árkovics István, a szervezet gazdasági alelnöke előterjesztésében).
DSC_0138.JPG [sm-300]
Ezt követően Mazák Viktória Erzsébet, a testület tagja, tájékoztatást adott a Felügyelőbizottság 2023. évi tevékenységéről. A napirendek sorát Mészáros Melinda aktuális érdekvédelmi kérdésekről szóló ismertetése zárta, amelyet kérdések és vita követett.
DSC_0147.JPG [sm-300]
Az egyebek napirendi pontot követően Cserenyi Anna a LIGA Szakszervezetek szolgáltatásairól adott ismertetést,.
DSC_0140.JPG [sm-300]
Végül a jelenlévők meghallgatták a Gránit Bank tájékoztatóját a LIGA Szakszerveztek tagjai számára biztosított csomagajnálatról.
 
forrás: liganet.hu

Kapcsolódó cikkek

Tízéves időtávon elvérezhet a Prémium Magyar Állampapír, szerencsére van alternatíva

2023. október 19. 17:36
Aki lejáratig szeretné tartani Prémium Magyar Állampapírját, könnyen csalódhat a végén – érdemes lehet tízéves piaci államkötvényben gondolkodni.

Áldás a malom szomszédságában

2023. július 25. 14:18
Valószínűleg nincs még egy ilyen csodás terület a világon: az aranyló búzatábla mellett malom magaslik, a másik oldalán pedig a templom, aminek Péter és Pál a védőszentjei. Ez a hely kétségtelenül méltó rá, hogy itt áldják meg az aratásra érett gabonát, fogalmazott Kertész Róbert Tüskeszentpéteren, a hagyományőrző búzaföld-szentelés és a kézikaszás nap főszervezője az ünnepség megnyitóján.
Zalaszentgrót Tüskeszentpéter városrészében idén szervezte meg először az ünnepséget a helyi faluszépítő és kulturális egyesület, mert tagjai úgy gondolják, a település múltja, jelene és remélhetőleg jövője is szorosan kötődik a mezőgazdasághoz és a malomiparhoz, ezáltal pedig a búzához és az összes vele kapcsolatos munkálathoz.